League of Legends

TV Skyline x Argus

Klantvraag

TV Skyline maakt een eSports show voor Riot en hiervoor hadden ze EVS operators nodig met de juiste technische vaardigheden, maar vooral inhoudelijke spelkennis.

Services

\ EVS operator
\ Slomo producer
\ Editor Adobe
\ Highlight clips
\ Replays

Aanpak

Al jaren doet Argus veel eSports klussen. Zoveel zelfs dat we er speciaal talenten op zijn gaan recruiten. Dat betaalt zich uit in een team met inhoudelijke kennis van een veelvoud aan games en zeker ook League of Legends. TV Skyline levert In opdracht van Riot Games de faciliteiten voor de wekelijkse Europese League of Legends-competitie. Zo kwamen ze jaren geleden bij ons en sindsdien leveren we consequent de EVS operator en EVS producer. Zij kennen het spel van binnen en van buiten en alle verhalen achter de spelers, essentieel bij deze productie.

 

 

Resultaat

Samen met TV Skyline doen we naast de wekelijkse show in Berlijn nu ook de mondiale events van League of Legends zoals Worlds en MSI. Daarnaast werken we samen aan de FIFA Global Series en Gran Turismo Global Finals.

 

 

Projecten

Een greep uit ons werk waar we trots op zijn!

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
En volg onze updates op Linkedin, Facebook of Instagram!