ACADEMY

Never stop learning

De beste talenten van nu, zijn de regisseurs van morgen. Daarom bieden wij effectieve opleidingen waarbij we redacteuren begeleiden in de wereld van LSM, editing & samenstellen, beeldredactie en graphics. Hierbij verbinden we inhoud en techniek naadloos met elkaar. Wij geloven namelijk niet in puur technische trainingen. Wel zien wij toekomst in bevlogen mensen die journalistieke kennis én verstand van broadcastsystemen hebben. Dat geeft toegevoegde waarde voor elke productie!

Een ‘never stop learning’ curve: dat is onze Academy. Door continu onszelf uit te dagen, staat onze ontwikkeling nooit stil. Iedereen krijgt bij ons vaste begeleiding, training en kennis van de besten. Onze ervaren trainers hebben de wereld gezien aan (sport) events en grote mediaprojecten. Met die ervaring is ons trainingsprogramma ontwikkeld. Binnen dit programma spreken we heldere doelstellingen af. Resultaat? Efficiënte ontwikkeling en doorgroei van talent. Zo kunnen we snel de juiste mensen leveren  en het inhoudelijk niveau bij een productie laat stijgen. De academy kan ook maatwerk trainingen leveren.

Argus ziet zichzelf als kweekvijver van de mediaindustrie. We zorgen dat nieuw talent getraind wordt op specifieke workflow wensen en kan doorgroeien. Zodoende richt onze Academy zich op drie pijlers:

  1. Scouting: Tijden veranderen en zo ook de skills die talenten nodig hebben. Onze doeltreffende scouting zorgt voor breed inzetbare crew met essentiële skills passend bij het veranderende mediavak. Binnen onze recruitmentvisie hebben we een hoog verwachtingslevel, kijken we naast kennis naar interesses en karakter. En dan vinden we persoonlijke skills belangrijker dan de kennis. 
  2. Binding: Door een groot en variërend werkaanbod kunnen we onze mediamakers een contract aanbieden en ruimte om in zichzelf te investeren. Zij doen ervaring op, houden uitdaging, afwisselend werk en kunnen zich blijven ontwikkelen!
  3. Ontwikkeling: #TeamArgus blijft groeien met gemotiveerde en goed opgeleide crew. Door middel van masterclasses, coaching en training blijft #teamArgus continu in ontwikkeling. Zo kan talent doorgroeien naar allerlei functies in de mediawereld.

Masterclasses
Bij onze masterclasses nodigen we ervaren collega’s uit om hun kennis te delen met onze mediamakers en partners. Deze masterclasses zijn vrij toegankelijk. Ze vormen een uitstekende gelegenheid voor onze nieuwe talenten en meer ervaren operators om hun kennis en vaardigheden over de vele facetten van (live)mediaproductie te blijven vergroten. Daarbij is het leuk en inspirerend om te sparren met klanten of collega’s over ontwikkelingen in het vak. We hebben masterclasses gehad met mediaiconen als Henk van Meerkerk, Job Robbers, Mark van Zanten, Frits Schrijvers en Mark van Rijswijk. 

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
En volg onze updates op Linkedin, Facebook of Instagram!