SERVICES

Crew met redactionele én technische kennis

Zou het niet fijn zijn als jouw crew redactionele én technische kennis heeft? Voor ons is dat vanzelfsprekend. Onze operationele crew kan zelfstandig een verhaallijn bedenken en begrijpt de techniek om het weer te geven. Wij selecteren onze mensen op inhoud, techniek en op gevoel voor tv en (online) media. Wij denken niet per se in ‘oude hokjes’ maar ook in combinatie van functies. Dit kan per direct voor vervanging in geval van ziekte, op projectbasis of juist een partnership waarbij we bijvoorbeeld een heel team trainen en beschikbaar maken voor uw replay of editwerk. Wij kunnen -indien gewenst -ook de planning voor u verzorgen. Ons team heeft verstand van:

Sport

We kennen de spelers, clubs, de spelregels én het verhaal achter de sporter, ook bij eSports.

Entertainment

Filmsterren, muziek, spelshows, talentenjachten en lifestyle: wij weten wat er speelt!

Nieuws / dailies

We zijn news addicts, journalistiek onderlegd en kunnen snel anticiperen op ontwikkelingen in politiek of media.

Inhoudelijke editors

Ons team van editors heeft verstand van de inhoud en is gewend om onder druk een verhaallijn te creëren en te monteren. We hebben redactionele kennis en monteren het liefst zelf onze eigen items. Ons team maakt ook bij grote events – al dan niet remote – complete feeds in korte tijd zodat rechtenhouders ze snel beschikbaar hebben. Net dat stapje extra en vooruitdenken. Entertainment, sport, nieuws, multicam, Avid of Adobe Premiere: het maakt ons niet uit.

Beeldredacteuren

Research naar mooi beeld dat het verhaal van het item ondersteunt of een vraag bij een quiz compleet maakt? De juiste beelden selecteren van een wedstrijd  en met een editor onder tijdsdruk een voetbalsamenvatting creëren? Onze beeldredacteuren en beeldbanders kunnen dat als geen ander! Zij selecteren en bewerken het beeld zodanig dat het verhaal juist verteld en ondersteund wordt. Ook leveren we gespecialiseerde story producers voor reality series of quizredacteuren die zowel vragen bedenken als het beeldmateriaal bewerken.

EVS/ play out operator

Bij Argus hebben we ruim 10 jaar wereldwijde replay ervaring in sport. Onze redacteuren werken op alle gangbare replaysystemen zoals EVS, Livetouch, K2, Triplay. We hebben inhoudelijke kennis, zijn besluitvaardig en weten onder druk snel de juiste beelden te selecteren tijdens de uitzending. Meedenken vanuit de inhoud is voor ons meer dan logisch, net als effectieve communicatie met de (slomo)regisseur. Wij willen knallen met de mooiste slomo’s, highlight clips en samenvattingen bij sport, entertainment en evenementen!

Graphics / analyse operators

Live graphics of analyse: onze graphics operators zijn technisch en redactioneel sterk onderlegd. Ze snappen als geen ander welke grafische toevoeging het verhaal echt ondersteunt. De juiste beelden zelf zoeken, animeren of voorzien van grafische analyse en dat op het juiste moment tonen op een LEDscherm of live in het tv programma is wat we goed kunnen. We werken onder andere met Xpression, Square, VizRT, AKI, PIERO, Libero en natuurlijk Photoshop.

Regisseur/ slomoregisseur/ regieassistenten

Er is niets fijner dan besluitvaardige en creatieve regisseurs, slomoregisseurs en regieassisenten. Onze experts hebben een scherpe blik om een productie te overzien en aan te sturen. Het juiste shot op het juiste moment brengen of cuen. Dat doen we bij de Eredivisie, sportwedstrijden, online videoshows en op festivals. Ook werken we met éénmansregiesystemen zoals Simply Live. Door het continu bepalen van doelstellingen in ontwikkeling groeien onze talenten heel gestaag van operator naar regieassistentie of (slomo)regisseur.

#TeamArgus

Bij Argus draait het om teamgevoel. We zijn sociaal en betrokken. Niet alleen in ons team, ook binnen de operationele ploeg, bij de klant of op locatie. Daarnaast nemen we het mediavak bloedserieus, zijn professioneel, maar houden ook van een geintje. Wij nemen initiatief, wij denken mee. We houden ervan om onszelf te ontwikkelen en willen iedere dag een beetje beter worden. ‘Never stop learning’ is wat ons goed maakt. Dat doen we met een frisse blik, focus en lef.  

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
En volg onze updates op Linkedin, Facebook of Instagram!