#TeamArgus

Word jij het nieuwe Argus talent?

Werken bij Argus Productions

Wij zijn #TeamArgus. Wij geloven in talent dat passie heeft voor inhoud én media. Je hoeft niet per se werkervaring te hebben in de media, maar wel een enthousiaste instelling en kennis van sport, entertainment of nieuws. Binnen onze Academy leiden wij talent op door trainingen te geven en stappenplannen te maken voor groei en doorstroming. Daarnaast bieden we een afwisselend werkpakket met mooie verschillende opdrachtgevers, zodat je in vele mediakeukens kan kijken. Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct door je CV en korte motivatie naar ons te sturen! Of kijk hieronder bij onze openstaande vacatures!

LSM operator

Je zit bovenop de actie. Vanaf de eerste rang bij je favoriete
sportwedstrijden komen jouw beelden bij duizenden mensen live op televisie.

Inhoudelijke editor

Inhoud en stijl gaan bij jou hand in hand. Je monteert zelfstandig pakkende video’s voor verschillende tv-shows en online media.

Planning

Ben jij organisatorisch ijzersterk en behoud jij altijd het overzicht? Dan heeft Argus dé plek voor jou. Per september/oktober zijn wij op zoek naar een nieuwe planner die onze planningsafdeling voor vier á vijf dagen per week komt versterken.

Stage

Ontdek de mediawereld met Argus. Je hoeft geen koffie te halen, maar doet unieke ervaringen op en maakt met jouw ideeën Argus nog toffer. Kan jij editen, ben je een sportfreak of weet je alles van social media of talentontwikkeling, we komen graag in contact!

Leer ons kennen

Passie voor media en talent vormen de kern van ons bedrijf. Wij geloven in de nieuwe generatie mediamakers. Deze bekijkt de wereld vanuit de inhoud en pakt nieuwe technieken snel op. Onze Academy investeert in talent met onder andere vaste begeleiding en een eigen trainingsprogramma. Door onze verscheidenheid aan opdrachten raken we nooit uitgeleerd. De combinatie van jouw talent en onze kennis en ervaring binnen de mediawereld vormt de Argus formule naar succes.

Ons team

Teamgevoel staat bij ons voorop. Leren van en met elkaar met als doel samen tot het beste resultaat te komen. Maar professionaliteit en gezelligheid gaan bij Argus hand in hand. Maandelijks organiseren we de leukste uitjes en borrels om met elkaar bij te praten over sport, klussen, sappige nieuwtjes of de laatste modetrends.

Ontwikkeling

Never stop learning. Bij Argus staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Uitgeleerd ben je bij ons nooit. Wij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe generatie mediamakers het beste doorgroeit door een brede ontwikkeling binnen het medialandschap. Onze Academy zorgt dat iedereen bij ons zich kan blijven ontwikkelen op aspecten die voor hem of haar belangrijk zijn.

Projecten

Is stilzitten op kantoor niets voor jou? Bij Argus ga je meewerken aan de tofste projecten in binnen- en buitenland. Van je favoriete voetbalwedstrijd tot de montage van een concert, #TeamArgus is overal te vinden. We gaan samen op zoek naar jouw interesses en talenten, en vinden zo de projecten waar jij blij van wordt.

Werken bij Argus

Het is leuk

Uiteraard zijn we stuk voor stuk professionals, maar plezier hebben in je werk vinden wij minstens net zo belangrijk. Met een pingpongtafel op kantoor, maandelijkse uitjes en borrels en een jaarlijks FIFA-toernooi houden we de sfeer er goed in.

Je komt nog eens ergens

Met zoveel verschillende projecten in binnen- en buitenland krijg je de kans om mooie locaties en grote (sport) evenementen over de hele wereld te ontdekken én aan bij te dragen!

Never stop learning

We kunnen het niet genoeg benadrukken. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Met onze Academy doen we er alles aan jouw mediatalent volledig te benutten.

Een prachtig kantoor

In de Werkspoorfabriek bij Cafe de Leckere (!) in Utrecht ligt ons prachtige kantoor. De deur staat voor onze werknemers altijd open om serieuze zaken te bespreken, maar ook voor een potje FIFA of tafeltennis of een lekkere kop koffie.

Een net salaris

Salaris, kilometers, pensioen en vakantiegeld, alles is geregeld zoals je het mag verwachten. Met een overzichtelijk functiehuis weet je altijd welke stappen je moet zetten om door te groeien.

Jong, energiek bedrijf

Verwijderd:

Hoewel Argus al meer dan 10 jaar ervaring heeft met werken in de live televisie, is de energie om te blijven groeien nog als op de eerste dag. Dankzij een groot gemotiveerd team draaien we mee in de absolute wereldtop!

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
En volg onze updates op Linkedin, Instagram!