Ziggo Sport studio

Southfields / NEP x Argus 

Klantvraag

Voor onze studioprogramma’s hebben wij een aantal (nieuwe) inhoudelijke functies op korte termijn nodig. Kunnen jullie helpen?

Services

\ EVS / Livetouch operator
\ Graphics redacteur
\ Slomo’s & replay
\ Highlight clips
\ Samenvattingen
\ Storytelling ledscherm

Aanpak

Toen Southfields en NEP in opdracht van Ziggo Sport de nieuwe tv studio gingen operationaliseren was er behoefte aan een aantal specifieke inhoudelijke functies voor de sportprogramma’s. Het ging om Livetouch en graphics operators voor storytelling op de ledschermen met specifieke kennis van uiteenlopende sporten. We selecteerden een klein team van specialisten die we een aangepaste training voor Ziggo hebben gegeven en vier weken later zijn we live gegaan.

Resultaat

Voor diverse Ziggo Sport programma’s leveren we wekelijks vanuit de NEP cloudregie in Hilversum een team van Livetouch en graphics operators met kennis van de sport en workflow. Zij kiezen de mooiste momenten uit binnenkomende sportfeeds van bijvoorbeeld de Champions League feeds maar ook veel (inter)nationaal voetbal, maken highlights en verzorgen visuele storytelling op de ledschermen. Ook leveren we regelmatig replay crew op locatie die zorgen voor de mooiste slomo’s tijdens de live uitzendingen van bijvoorbeeld hoofdklasse Hockey die op Ziggo Sport worden uitgezonden.

Projecten

Een greep uit ons werk waar we trots op zijn!

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
En volg onze updates op Linkedin, Facebook of Instagram!