Wereldwijd voetbaltoernooi 2018

Toernooiorganisatie x Argus

Klantvraag

Wij zoeken twee redactionele ploegen voor onze nieuwe workflow tijdens het grootste voetbal event wereldwijd.

Services

\ EVS operator
\ Xplore producers
\ Senior producers
EVS producers
\ Clipfeeds
\ Multi-angle app content

Aanpak

De toernooiorganisatie wilde voor haar rechtenhouders meer waarde creëren door meer contentfeeds beschikbaar te stellen voor zowel broadcast als digital. Hiervoor was een nieuwe werkwijze voor de multiclipfeeds bedacht: centralisatie via IP in Moskou ipv lokaal bij de stadions. Daarbij wilde ze meer uniformiteit op de inhoudelijke Emotion & Action feeds creëren. Zodoende hadden onze teams de beschikking over de broadcast content (2 clipfeeds) en de online multi angle app content. Belangrijk punt was dat de ploeg zes weken hard moest werken maar dat de sfeer enthousiast en goed moest blijven.

 

Resultaat

Wij hebben twee ploegen van producers en operators geleverd en gezorgd dat de teams in balans zijn wat betreft voetbalkennis, creativiteit, senioriteit en workflow knowhow. Inhoudelijke invulling van de feeds hebben wij in samenspraak met de organisatie samengesteld. We hebben voor elke wedstrijd en deliverable hoogwaardgie kwaliteit content geleverd. Na 64 wedstrijden is dit project afgesloten tot volle tevredenheid van de klant. En net zo belangrijk: een team met een supergave ervaring!

Projecten

Een greep uit ons werk waar we trots op zijn!

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
En volg onze updates op Linkedin, Facebook of Instagram!