EMG Belgium

EMG Belgium x Argus

Klantvraag

EMG Belgium zag een groot tekort aan Belgische EVS operators en schakelde ons in om te helpen bij de opleiding van nieuwe (Belgische) EVS operators en de levering van ervaren krachten.

Services

\ EVS operator
\ Slomo’s & replay
\ Highlight clips
\ Mediamanager
\ Locatie & studio

Aanpak

Bij Argus zijn we gespecialiseerd in het opleiden van nieuw media-talent en wij beschikken over een grote groep ervaren operators. Onze Academy biedt voor iedere beginnende tv-maker een route die hem helpt zijn of haar droombaan te bereiken. Met behulp van EMG Belgium konden wij in de Play Sports studio’s in Vilvoorde starten met het geven van opleidingen. Wij vinden het belangrijk om onze recruitment en opleiding lokaal te doen, zodat EMG Belgium zoveel mogelijk Belgische operators kan inzetten op de door hen aangevraagde projecten.

Resultaat

Een goede opleiding kost tijd. Om toch aan de vraag van EMG Belgium te voldoen hebben wij eerst de opdrachten ingevuld met onze Nederlandse operators. Inmiddels vullen wij het overgrote deel in met zelf opgeleide EVS operators, tot grote tevredenheid van de klant. Zo is Argus in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot de grootste leverancier van EVS operators aan EMG. Naast het leveren van EVS-operators voorzien wij EMG Belgium inmiddels ook van analyse-redacteuren, playout operators en mediamanagers. Het grote deel van de werkzaamheden vindt plaats in de PlaySports studio’s in Vilvoorde, maar ook op locatie bij bijvoorbeeld het veldrijden, ‘de koers’ en de Asian games zijn wij een partner waar EMG Belgium op kan bouwen.

Projecten

Een greep uit ons werk waar we trots op zijn!

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
En volg onze updates op Linkedin, Facebook of Instagram!