VideoHouse

VideoHouse x Argus

Klantvraag

VideoHouse zag een groot tekort aan Belgische EVS operators en schakelde ons in om te helpen bij de opleiding van nieuwe (Belgische) EVS operators en de levering van ervaren krachten.

Services

\ EVS operator
\ Slomo’s & replay
\ Highlight clips
\ Mediamanager
\ Veldwedstrijden & studio

Aanpak

Bij Argus zijn we gespecialiseerd in het opleiden van nieuw media-talent en wij beschikken over een grote groep ervaren operators. Onze Academy biedt voor iedere beginnende tv-maker een route die hem helpt zijn of haar droombaan te bereiken. Met behulp van VideoHouse konden wij in de Play Sports studio’s in Vilvoorde starten met het geven van opleidingen. Wij vinden het belangrijk om onze recruitment en opleiding lokaal te doen, zodat VideoHouse zoveel mogelijk Belgische operators kan inzetten op de door hen aangevraagde projecten.

Resultaat

Een goede opleiding kost tijd. Om toch aan de vraag van VideoHouse te voldoen hebben wij eerst de opdrachten ingevuld met onze Nederlandse operators. Inmiddels vullen wij het overgrote deel in met zelf opgeleide EVS operators, tot grote tevredenheid van de klant. Met als resultaat dat Argus in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot de grootste leverancier van EVS operators aan VideoHouse. Daarnaast mogen we inmiddels ook analyse-redacteuren, playout operators en mediamanagers leveren. We werken samen in de studio, maar ook op locatie voor o.a. de Jupiler Pro League en grote evenementen zoals de Olympische Spelen en de Asian Games.

Projecten

Een greep uit ons werk waar we trots op zijn!

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
En volg onze updates op Linkedin, Facebook of Instagram!