Shownieuws

Talpa x Argus

Klantvraag

Kunnen jullie heel snel een team van samenstellers/editors beschikbaar maken voor ons?

Services

\ Editor
\ Samensteller
\ Items samenstellen
\ Voormontage TV
\ Avid

Aanpak

Talpa Network had een tekort aan inhoudelijke editors (samenstellers) door de start van meerdere programma’s. Zij zochten editors die juist ook inhoudelijk mee kunnen denken, verhaallijnen op gebied van sterren en show kunnen maken en weten hoe met Avid te editen. Naast onze vaste inhoudelijke editors hebben zijn wij in onze Argus Academy direct aan de slag gegaan en hebben een aantal editors binnen korte tijd getraind.

Resultaat

Deze klus is uitdagend en dat past ons. Binnen zeer korte tijd waren we in staat op te schalen en een pool van enthousiaste samenstellers/editors bij Talpa te onboarden met de juiste kennis en ervaring. Naast editskills, zijn weten wat er speelt in het sterrendom, inhoudelijke keuzes maken en kunnen editen met de deadline van het programma hijgend in je nek uitermate belangrijk. Met veel plezier werken onze samentellers als vaste aanvulling op het eigen Talpa team. Daarnaast werkt ons graphics team regelmatig mee aan de schermcontent van Shownieuws en het Weer. 

Projecten

Een greep uit ons werk waar we trots op zijn!

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
En volg onze updates op Linkedin, Facebook of Instagram!