NOS Sport & Actueel

NOS x Argus

Klantvraag

Voor onze uitzendingen bij NOS Sport en NOS Evenementen zoeken we inhoudelijke LSM-redacteuren die verstand hebben van sport, actualiteiten en evenementen. 

Services

\ EVS operator
\ Slomo regisseur
\ Graphics operator
\ Clipfeeds
\ Highlight clips
\ Replays
\ Wedstrijd graphics

Aanpak

Toen we LSM operators mochten leveren voor de bekendste programma’s van Nederland waren we direct enthousiast en stelden we een ervaren team samen om de klussen in te vullen. Door de goede samenwerking en het goed luisteren naar de wensen van de klant, hebben we ingestoken op ontwikkeling en verbreding van onze functies en met effect!

Resultaat

Inmiddels leveren we tot volle tevredenheid veel verschillende functies: LSM operators, redactie-assistenten, regie-assistentie, slomo-regisseurs en AKI-operators. Dit doen we in de studio, maar ook op locatie zoals bij alle Nederlands Elftal wedstrijden en veel sportevenementen zoals hockey, schaatsen, wielrennen en nog veel meer. Ook waren we aanwezig bij vele buitenlandse evenementen, zoals verschillende Olympische Spelen, EK’s en WK’s voetbal en Tour de France. In 2021 waren we als ploeg bestaande uit LSM-redacteuren, graphics en een slomoregisseur aanwezig bij de OS 2020 in Tokyo. NOS evenementen zijn we altijd aanwezig bij nationale evenementen zoals Koningsdag, dodenherdenking, Bevrijdingsdag en verkiezingen. Een hoogtepunt met onze aanwezigheid was de kroning van de Koning in 2013. 

Projecten

Een greep uit ons werk waar we trots op zijn!

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
En volg onze updates op Linkedin, Facebook of Instagram!