Multicam edits entertainment NL

Fabiola & NPP x Argus

Klantvraag

Kunnen jullie zeer snel een zelfstandig werkende editor leveren die (multicam) edits kan maken en zelf verhaallijnen kan samenstellen?

Services

\ Multicam editor
\ Avid Media Composer
\ Samenstellen
\ Voor- & eindmontage TV
\ Blurren, syncen, croppen

Aanpak

Argus gelooft in een combinatie van inhoudelijk verhalen kunnen samenstellen en de techniek van Avid of Adobe beheersen om de verhalen te bouwen. Om het tekort aan goede mensen in de editmarkt het hoofd te kunnen bieden trainen wij onze editors continu op de essentiële kennis van redactionele vertalingen naar beeld, de technische kant zoals multicam, audio, syncen, beeldverhoudingen en snelheid van werken en beslissen.

Resultaat

Voor entertainment TV producties van o.a. producent Fabiola en No Pictures Please levert Argus inhoudelijke editors die zowel technisch geschoold zijn in o.a. multicam, voor- en eindmontages en het werken met zeer veel audiosporen. Voor het programma De Alleskunner maakten we zelfstandig voormontages inclusief muziekvoorstellen op basis van multicam techniek in Avid. Voor Bureau Burgwallen maakten we voor- en eindmontages waarbij de uitdaging met name zat in de vele audiosporen. 

Projecten

Een greep uit ons werk waar we trots op zijn!

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
En volg onze updates op Linkedin, Facebook of Instagram!