Glory

EMG NL x Argus

Klantvraag

De Glory organisatie was via EMG NL op zoek naar de invulling van het EVS/slomo team voor Europa en Azië en benaderde ons.

Services

\ EVS operator
\ Slomo operator
\ Highlight clips
\ Slomo & replays
\ World & clipfeeds

Aanpak

Vechtsport is hot en gelukkig weten we daar veel van! We stelden heel snel een team samen van operators met ervaring met kickboksen en het maken van worldfeeds. Dankzij onze Academy hebben we een kwalitatief goede pool samengesteld zodat we Glory van goede operators kunnen voorzien.

Resultaat

Wij hebben een vast team van EVS operators gecreëerd die inhoudelijk alles weten van kickboxen, de vechters en de ontwikkelingen. De groep is geroutineerd, maar niet routinematig. Ze weten elkaar tot het uiterste uit te dagen en iedere keer een succesvolle worldfeed neer te zetten. Zo krijgt elke rechtenhouder wat hij nodig heeft en meer! Als verlengstuk van het editorial team zijn wij in nauwe samenwerking met EMG NL aanwezig bij bijna alle Glory events, een samenwerking waar we heel trots op zijn!

Projecten

Een greep uit ons werk waar we trots op zijn!

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
En volg onze updates op Linkedin, Facebook of Instagram!