Editteams DPG Media

DPG Media x Argus

Klantvraag

Wij zoeken inhoudelijke editors, redacteuren en beeldredacteuren op flexibele basis maar willen verkapt dienstverband voorkomen.  

Services

\ Redactionele editor
\ Adobe Premiere Pro
\ Nieuws-& sportitems samenstellen
\ Foto- & videobewerking
\ Beeldredacteur

Aanpak

Voor effectieve werving en inhoudelijke trainingen hebben wij een team van vaste editors met (beeld)redactie skills samengesteld. Naast het monteren van nieuws- en sportitems plegen zij ook beeldredactie voor de live video-uitzendingen van AD.nl.

Argus levert ook redacteuren voor de regionale en de centrale redactie. Sinds kort is het Argus-team uitgebreid met een aantal producers en een mediamanager.

Dankzij onze Academy konden we snel een vast team van editors en redacteuren trainen, qua kwaliteiten passend bij het werk op de nieuws- en sportredactie en voor live video updates. Het gaat dan om het snel vertalen van het nieuws in (bewegend) beeld, montage op Premiere Pro en snel schakelen bij breaking news. Natuurlijk is de gehele crew bij ons in dienst waardoor DPG Media nooit aangesproken kan worden op verkapt dienstverband.

 

Resultaat

Dankzij onze Academy konden we snel een vast team van editors en redacteuren trainen, qua kwaliteiten passend bij het werk op de nieuws- en sportredactie en voor live video updates. Snel de highlights van het nieuws in (bewegend)beeld kunnen vertalen, edit op Premiere en snel kunnen schakelen bij breaking news. Natuurlijk is de gehele crew bij ons in dienst waardoor DPG Media nooit aangesproken kan worden op verkapt dienstverband.

Projecten

Een greep uit ons werk waar we trots op zijn!

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
En volg onze updates op Linkedin, Facebook of Instagram!