Bundesliga

Sportcast x Argus

Klantvraag

We hebben de behoefte aan EVS operators op hoog niveau. Dus: technische uitstekend, met inhoudelijk inzicht en gemotiveerd om alles uit de registratie te halen. 

Services

\ EVS operator
\ Replay & slomo

Aanpak

Met onze internationale kennis en ervaring konden wij direct de juiste operators leveren aan Sportcast. Om nog beter te voldoen aan hun wensen pakken we daarbij lokale recruitment en opleiding op om Duitse operators te kunnen leveren aan Bundesliga. Deze operators worden opgeleid in hun eigen taal en passen perfect in de werkomgeving van de klant. Desgevraagd zetten wij onze mensen ook in bij andere Duitstalige competities.

Resultaat

We zijn er trots op ook in de Duitse competitie slomo/EVS werk te mogen doen! Vanuit onze GMBH bieden we ook Duitse operators aan. Zij worden binnen onze Duitse Academy getraind. Overigens zijn zij ook gespecialiseerd in andere sporten zoals bijvoorbeeld ijshockey.

Projecten

Een greep uit ons werk waar we trots op zijn!

 

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier. En volg onze updates op Linkedin, Facebook of Instagram!