Beeld- & graphics entertainment/dailies

Freemantle / Talpa Network / ITV x Argus

Klantvraag

Kunnen jullie op zeer korte termijn helpen aan beeld- & graphics redacteuren voor onze (dagelijkse) producties?

Services

\ Beeldredactie
\ Graphics productie
\ Editor
\ Motion graphics
\ Foto- & videobewerking
\ Avid & Photoshop
\ After Effects

Aanpak

Door effectief te scouten en binnen onze Academy snel te schakelen konden we onze multiskilled redacteuren snel  bijscholen naar wat er nodig is voor dagelijkse programma’s. Onze redacteuren hebben een journalistieke achtergrond en vertalen het onderwerp snel is passend beeld dat het verhaal ondersteunt. Zij bewerken zowel foto als video bewerken met Photoshop, After Effects, Adobe en Avid. 

Resultaat

Voor programma’s als Shownieuws, 112 Vandaag, Jinek en Weet ik veel kunnen we heel snel enthousiaste beeldredacteuren beschikbaar stellen. Onze redacteuren speuren naar de juiste visuele ondersteuning bij het programma. Bij Weet ik veel researchte we spraakmakend videobeeld ter ondersteuning bij de quizvragen. Voor 112 Vandaag en Shownieuws en ook bij Weer.nl bewerkten we als graphics redacteuren stilstaand beeld voor in de LCD schermen, zo geplaatst dat het exact past in het shot van de camera. Bij Jinek ondersteunen we bij de instart montage. Het bewijs dat ons mediatalent breed inzetbaar is!

Projecten

Een greep uit ons werk waar we trots op zijn!

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
En volg onze updates op Linkedin, Facebook of Instagram!