(Junior) Redacteur

Wat ga je doen?

 • Je gaat nieuws- en entertainment items voorbereiden voor ambitieuze mediabedrijven.
 • Je bent verantwoordelijk voor de inhoud van items, vandaar dat je op de hoogte moet zijn van het laatste (entertainment) nieuws. Het overbrengen van een verhaal is hierbij essentieel.
 • Het schrijven van teksten bij snelle nieuwsvideo’s, schrijven van itembeschrijvingen.

Een perfecte match beschikt over het volgende:

Leergierigheid: Wij zijn opzoek naar iemand die nieuwe dingen wil blijven leren en in meerdere omgevingen aan de slag kan gaan. Je werkt namelijk niet vast op één locatie.

Kennis over de entertainmentindustrie & storytelling: Een mediamaker moet op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen om het complete verhaal te kunnen vertellen.

Achtergrond in communicatie en/of journalistiek: De manier waarop je een verhaal overbrengt is essentieel. Vandaar dat een mediamaker bij Argus Productions het nieuws moet kunnen vormgeven met behulp van beeld en woorden. Het is een belangrijke taak met als doel het publiek écht te bereiken.

Communicatie: Communicatie is key van je mediaproduct. Je durft keuzes te maken als het er op aankomt en bent pro actief.

 

Argus Productions heeft jou veel te bieden:

 • Argus Productions werkt met de grootste mediapartijen in Nederland. Afwisselende opdrachtgevers en nieuwe uitdagingen met begeleiding vanuit onze Academy vormt onze mix naar succes.
 • Door ons ‘Never Stop Learning’ principe word je continu bijgeschoold en ben je breed inzetbaar. Argus Productions is de enige organisatie in haar soort die een eigen Academy heeft. Ontwikkelen in de media doe je dus bij Argus Productions.

 

Sollicitatieprocedure

 1. Heb je interesse? Top! Mail dan snel jouw cv en motivatie naar luuk@argusproductions.tv
 2. Na het lezen van je CV nemen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.
 3. Gesprek. We nodigen je graag uit om een koffie of thee te komen drinken. We zullen wat diepgaander uitleggen wie we zijn en wat we doen, maar gaan jou ook het hemd van het lijf vragen. Schrik niet als we je spontaan in het diepe gooien en je aan een korte oefening onderwerpen.
 4. Trainen! Als wij fan zijn van jou en jij blij wordt van het werk gaan we aan de slag.Aan de hand van wat je al kent en kunt maken we een traject dat bij jou past. We gaan een periode samen trainen om je klaar te stomen voor je eerste zelfstandige opdracht.
  5. We nodigen je uit op kantoor om je contract te ondertekenen. Een krabbel en je bent officieel lid van #TeamArgus!

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
En volg onze updates op Linkedin, Facebook of Instagram!