Argus Summer School

24 juli t/m 4 augustus

Nog maar 4 plaatsen beschikbaar!

De Argus summer school is terug! Na het succes van vorig jaar, willen we deze zomer weer aan de slag!

Heb jij interesse in sport, nieuws of entertainment, wil jij je eerste stappen in de (sport)media zetten en ben je beschikbaar van 24 juli tot en met 4 augustus? Dan zit je bij ons goed! Want na die twee weken kan jij op locatie aan de slag bij de  tofste (sport-)programma’s van onder anderen ESPN, Viaplay en de NOS.

Met trainingen verspreid over veertien dagen stomen wij je klaar om aan de slag te gaan als LSM-redacteur! Als LSM-redacteur (Live Slow-Motion) zal je in de weekenden op locatie aanwezig zijn bij de tofste sportevenementen verspreid over het hele land om de mensen thuis de mooiste slow-motion herhaling te laten zien. Van de Eredivisie tot de grootste schaatstoernooien in Thialf en alles daar tussenin. Bij Argus komt het allemaal aan bod!

De invulling van de trainingsdagen varieert; van trainingen in de studio’s van ESPN en Viaplay tot toffe interactieve colleges over het in beeld brengen van onder andere sport. En natuurlijk kan een gezellige borrel ook niet ontbreken!

Twijfel niet en schrijf je in! De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij, want VOL=VOL

FAQ

1. Moet ik betalen om deel te nemen aan de summer school?
Nee betalen is niet nodig!

2. Hoe groot is de garantie op een (bij-)baan?
We kunnen natuurlijk nooit 100% garantie geven dat je daarna bij ons aan de slag kan. Wel proberen we je in de twee weken summer school volledig klaar te stomen zodat, mits het van beide kanten bevalt, je bij ons direct aan de slag kan als LSM-er of editor.

3. Kan ik direct aan de slag na de twee weken?
Ons doel is dat je na de twee weken klaargestoomd bent om aan de slag te gaan. Vorig jaar is echter gebleken dat de meeste deelnemers er baat bij hadden om eerst nog een paar keer mee te lopen, voordat ze volledig zelfstandig aan de slag gingen.

4. Kan ik ook deelnemen als ik geen (bij-)baan wil?
Nee, helaas is dit niet mogelijk. Wij zoeken echt deelnemers die ook daarna bij ons aan de slag kunnen gaan als alles goed verloopt.

5. Hoe ziet een dag als LSM-redacteur eruit?
 https://www.youtube.com/watch?v=LlA94IkzDlM
Schrik niet! Het komt misschien wat hectisch over, maar dit is een kwestie van wennen. In de trainingen komt dit ook nog aan bod.

6. Waar vinden de trainingen plaats?
De locaties variëren tussen ons eigen kantoor in Utrecht en voor LSM de studio’s van ESPN en Viaplay.

 

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
En volg onze updates op Linkedin, Facebook of Instagram!