(Tijdelijke) editors Winterspelen

Wat ga je doen?

Tijdens de Olympische Winterspelen van 2022 zijn wij op zoek naar een aantal editors die namens Argus Productions van 1 februari t/m 20 februari mee willen werken aan de spelen. Hierbij krijg je eerst een kort trainingstraject, waarna je daarna direct aan de slag kan. Vliegangst? Geen enkel probleem, want dankzij nieuwe technologieën kunnen we de werkzaamheden gewoon vanuit Utrecht doen!

Een perfecte match beschikt over het volgende:

Affiniteit met Winterspelen: Jij bent een beetje bekent met de sporten die voorbijkomen en kent de belangrijke atleten die meedoen tijdens de spelen.

Stressbestendig: Jij kan werken onder druk en raakt niet in paniek als er een deadline wordt gegeven

Flexibel: De Winterspelen hebben afwijkende tijden, dus jij vindt het niet erg om ’s ochtends vroeg of ’s nachts te werken

Leergierigheid: Je hoeft echt nog niet alles te kunnen, maar we zoeken wel talenten die staan te popelen om nieuwe dingen te leren en toffe opdrachten te ontdekken. Met onze eigen Argus Academy leiden we jouw ontwikkeling in goede banen.

In eerste instantie gaat het om een tijdelijk dienstverband voor tijdens de winterspelen. Is dit van beide kanten goed bevallen? Dan is er altijd een mogelijkheid om naderhand in gesprek te gaan met elkaar. 

 

Sollicitatieprocedure

  1. Heb je interesse? Top! Mail dan snel jouw cv en motivatie naar academy@argusproductions.tv
  2. Na het lezen van je CV nemen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.
  3. Gesprek. We nodigen je graag uit om een koffie of thee te komen drinken. We zullen wat diepgaander uitleggen wie we zijn en wat we doen, maar gaan jou ook het hemd van het lijf vragen. Schrik niet als we je spontaan in het diepe gooien en je aan een korte oefening onderwerpen.
  4. Trainen! Als wij fan zijn van jou en jij blij wordt van het werk gaan we aan de slag.

    Aan de hand van wat je al kent en kunt maken we een traject dat bij jou past. We gaan een periode samen trainen om je klaar te stomen voor je eerste zelfstandige opdracht. 
    5. We nodigen je uit op kantoor om je contract te ondertekenen. Een krabbel en je bent officieel lid van #TeamArgus!

Contact opnemen?

Wil je met ons samenwerken of heb je een vraag? Stel ‘m persoonlijk op ons kantoor, stuur een mailtje of pak de telefoon. We staan voor je klaar, hopelijk tot snel!
Heb je zin om bij ons te werken, kijk dan even hier.
En volg onze updates op Linkedin, Facebook of Instagram!